Tehnicianul Mihai Iosif a declarat, marţi seară, că meciul cu CS Mioveni, câştigat la loviturile de departajare, scor 5-4, subliniind că i-a fost greu să stea departe de Rapid, din cauza suspendării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am câştigat, e frig, a venit toamna, echipă de Liga 1, vineri avem iar meci. A fost un meci mai mult decât complicat. Nu avem ca obiectiv câştigarea Cupei, dar facem tot ce putem să mergem mai departe. A fost o perioadă grea să stau deoparte. Suntem o familie, un tot unitar, dacă plouă, sî mă plouă şi pe mine, dacă ninge, la fel. Acum încerc să fiu ponderat. Criză nu a fost, nu este, am pierdut puncte aiurea...dar suntem pe locul 3 după 9 etape", a declarat Iosif la televiziunile care transmit meciurile din Cupa României.

Echipa Rapid s-a calificat în optimile Cupei României, după ce a învins, la loviturile departajare, scor 5-4, pe CS Mioveni.

La loviturile de departajare, de la CS Mioveni a ratat Rusu.

Tot marţi au ajuns în optimi FC Voluntari, Minaur Baia Mare şi FC U Craiova.



 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.