Fotbalistul echipei FC Botoşani, Mihai Bordeianu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a avut o stare de ameţeală la meciul cu FC Viitorul, scor 1-0, deoarece l-a înţepat o viespe în autocar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sincer avem un meci foarte greu ţinând cont că vin după două rezultate de egalitate şi nefăcând foarte multe puncte în douăsprezece etape. Sperăm să obţinem toate cele trei puncte că sunt foarte importante să ne distanţăm şi de urmăritoare. Înaintea meciului cu Viitorul a fost un incident neplăcut în autocar, m-a înţepat o viespe şi am avut o stare de ameţeală în timpul meciului. La pauză chiar eram ameţit total, nu ştiam ce e cu mine dar a fost bine", a spus Bordeianu, conform fcbotosani.ro.

El a precizat că în următoarea etapă, în care FC Botoşani întâlneşte Gaz Metan Mediaş, ar fi bun şi un rezultat de egalitate, însă îşi doreşte victoria. "Ţinând cont că jucăm în deplasare şi nu sunt într-o situaţie prea bună şi un egal ar fi bun, dar noi pregătim jocul să luăm toate punctele. După pauza competiţională urmează două meciuri foarte grele cu CFR Cluj şi cu Dinamo”, a adăugat Bordeianu.

FC Botoşani va juca în compania echipei Gaz Metan Mediaş, vineri, în deplasare, de la ora 18.00, în etapa a XIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.