Mick Schumacher va pilota la o cursă demonstrativă prilejuită de Marele Premiu al Germaniei, luna viitoare, la Hockenheim, monopostul Ferrari cu care tatăl său Michael a câştigat titlul mondial la F1 în 2004, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mick Schumacher, care concurează în Formula 2 pentru echipa Prema şi face parte din programul Ferrari de dezvoltare a tinerilor piloţi, va conduce monopostul înainte de calificările cursei de F1, la 27 iulie, şi a doua zi, la parada dinaintea cursei.

Cursa demonstrativă va avea loc pe circuitul pe care Michael Schumacher a obţinut patru victorii dintre cele 91 şi va marca 15 ani de la titlul obţinut în 2004.

“Cred că este senzaţional că voi pilota această maşină la Hockenheim”, a declarat Mick, care a condus monopostul Benetton din 1994 al tatălui său, în 2017, la Marele Premiu al Belgiei, şi în aprilie a testat monopostul Ferrari din acest an, în Bahrain.

Michael Schumacher a suferit răni semnificative la cap într-un accident la schi, în 2013, şi de atunci nu a mai fost văzut în public.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.