Mick Schumacher a pilotat, sâmbătă, înaintea calificărilor pentru Marele Premiu al Germaniei, la Hockenheim, monopostul Ferrari cu care tatăl său Michael a câştigat titlul mondial la F1 în 2004.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiul lui Michael Schumacher, membru al Ferrari Driver Academy din luna ianuarie, concurează în acest sezon pentru Prema Racing, în F2.

Cursa demonstrativă a avut loc pe circuitul pe care Michael Schumacher a obţinut patru victorii dintre cele 91 şi a marcat 15 ani de la titlul obţinut în 2004.

Mick Schumacher a condus monopostul Benetton din 1994 al tatălui său, în 2017, la Marele Premiu al Belgiei, şi în aprilie a testat monopostul Ferrari din acest an, în Bahrain.

Michael Schumacher a suferit răni semnificative la cap într-un accident la schi, în 2013, şi de atunci nu a mai fost văzut în public.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.