Fostul preşedinte al UEFA, Michel Platini, a declarat, vineri, într-un interviu pentru postul RTS, că va reveni în fotbal, în contextul în care suspendarea sa va expira la 7 octombrie, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Voi reveni. Nu ştiu unde, nu ştiu cum”, a spus Platini, menţionând să suspendarea sa a venit din partea unor “imbecili”.

În 2015, justiţia internă a FIFA l-a suspendat patru ani pe Platini, pentru că a primit fără justificare două milioane de dolari de la forul mondal, plată aprobată de Joseph Blatter, în 2011.

Suspendarea lui Michel Platini din orice activitate legată de fotbal va expira la 7 octombrie.

“Am fost victima unei forme de complot între oamenii din FIFA şi cei din ministerul public elveţian. A existat o înţelegere cordială între FIFA şi minister pentru a mă da afară. Nu spun că este un complot al statului elveţian”, a explicat Platini.

Michel Platini a menţionat că poate Gianni Infantino, actualul preşedinte al FIFA şi cel care a fost mâna dreaptă a francezului, nu îşi doreşte foarte tare ca el să revină.

Platini a mai spus că va publica o carte despre ultimii 20 de ani ai vieţii sale, în care va prezenta adevărul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.