Fostul director sportiv al grupării Liverpool, Michael Edwards, care a părăsit clubul în 2022, se întoarce la "cormorani" în calitate de director general. Sarcina sa va fi să pregătească era post-Jurgen Klopp, a anunţat conglomeratul americain Fenway Sports Group (FSG), proprietarul Liverpool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Edwards, care a mai fost la club între 2011 şi 2022, va avea o gamă largă de responsabilităţi, "inclusiv conducerea eforturilor de identificare şi recrutare a unei noi conduceri" pentru Liverpool. Clubul, care se luptă pentru titlul în Premier League, caută, de asemenea, un succesor pentru Jürgen Klopp, care pleacă la finalul sezonului.

Michael Edwards va fi, de asemenea, responsabil de gestionarea viitorului club pe care actualul proprietar al lui Liverpool doreşte să îl achiziţioneze. "Unul dintre cei mai importanţi factori în decizia mea este angajamentul FSG de a achiziţiona şi gestiona un al doilea club, dezvoltând această zonă a organizaţiei", a dezvăluit managerul englez.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.