Atacantul Lionel Messi va fi prezentat oficial ca nou jucător al echipei PSG, miercuri, de la ora locală 11.00 (12.00, ora României), într-o conferinţă de presă, informează presa franceză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Messi a sosit, marţi după-amiază, la Paris, iar la ora transmiterii acestei ştiri efectuează vizita medicală, la Spitalul American din Neuilly-sur-Seine.

Potrivit presei franceze, jucătorul argentinian ar urma să meargă de la spital la sediul clubului, din Boulogne-Billancourt, aflat la aproximativ doi kilometri de Stadionul Parc des Princes, pentru a semna contractul.

 

Deşi nu este programată nicio vizită a lui Messi la stadion, mii de suporteri ai echipei franceze s-au strâns la arenă, iar câteva zeci s-au adunat în faţa sediului clubului.

 

Între timp, clubul PSG a postat pe contul său de Twitter noi mesaje despre sosirea vedetei argentiniene. Într-o reprezentare animată, cele şase Baloane de Aur ale fostului jucător al FC Barcelon au fost etalate în Piaţa Trocadero, în faţa Turnului Eiffel.

 

Într-o altă postare, apare o imagine cu steagul Argentinei în dulapul aflat între cel al lui Neymar şi cel al lui Mbappe din vestiarul echipei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.