La 24 iunie 2024, Lionel Messi va împlini 37 de ani. O vârstă care ridică inevitabil problema retragerii sportive pentru un jucător care a semnat primul său contract profesionist în 2004.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cel de-al 16-lea episod al podcastului Big Time publicat miercuri (la care participă şi actorul francez Jean Reno), atacantul argentinian a abordat acest subiect.

Lionel Messi a recunoscut că "nu s-a gândit încă" la retragerea din activitate. "Încerc să mă bucur de fiecare zi, de fiecare moment, fără să mă gândesc la viitor. Mă simt bine şi am de gând să încerc să continui să joc, pentru că asta îmi place şi ştiu cum să o fac".

Cel mai bun marcator al Argentinei (106 goluri) nu a luat parte la meciurile amicale cu El Salvador şi Costa Rica din cauza unei accidentări la tendon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.