Argentinian Lionel Messi, desemnat cel mai bun jucător din lume în 2022, a declarat că este norocos pentru că a reuşit să-şi îndeplinească visul de a deveni campion mondial cu Argentina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Wow, este uimitor. A fost un an extraordinar şi este o onoare pentru mine să fiu aici în seara asta şi să câştig acest premiu. Fără colegii mei de echipă nu aş fi aici. Mi-am îndeplinit visul pe care îl aveam de mult timp. Foarte puţini oameni pot realiza asta şi sunt norocos că am reuşit”, a spus Messi, la gala de la Paris.

Lionel Messi, campion mondial cu Argentina, a fost desemnat cel mai bun jucător al anului 2022, la gala FIFA The Best de la Paris.

Pe lângă fotbalistul de la Paris Saint-Germain au mai fost nominalizaţi Karim Benzema (Franţa/Real Madrid) şi Kylian Mbappé (Franţa/Paris Saint-Germain).

Messi a venit la gala de la Paris alături de soţia sa, Antonella Rocuzzo.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.