Atacantul Lionel Messi a declarat că începe să se obşinuiască cu noua lui echipă PSG, pentru care a marcat, marţi, primul său gol, şi cu coechipierii din atac, Neymar şi Mbappe, informează EFE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut puţine jocuri până acum. A fost al doilea meu meci pe acest stadion, dar mă obişnuiesc cu echipa, cu coechipierii. Ştiam că astăzi este o zi importantă. Dar trebuie să continuăm, au rămas multe jocuri de disputat în acest sezon", a declarat argentinianul.

El a recunoscut că Manchester City a dominat meciul, dar a subliniat că importantă era victoria, "împotriva unui adversar imens, unul dintre candidaţii la victoria finală”, pentru a face uitată remiza din primul meci, cu Club Brugge.

Messi a asigurat că relaţiile de joc cu cei doi coechipieri cu care formează "tridentul" ofensiv al echipei, brazilianul Neymar şi francezul Kylian Mbappe, se îmbunătăţesc "încetul cu încetul": "Am început să ne cunoaştem şi să jucăm împreună, sunt sigur că ne vom îmbunătăţi evoluţia. Trebuie să creştem ca echipă. Am jucat foarte bine în seara asta, dar trebuie să dăm totul şi să controlăm mai mult meciurile."

"Trebuie să rămânem calmi, am câştigat un joc important împotriva unui adversar care joacă în aceeaşi formulă de mult timp, cu jucători uriaşi şi care a disputat deja o finală. Este o victorie importantă, dar trebuie să continuăm să ne îmbunătăţim jocul", a mai spus el.

Atacanţii Lionel Messi (PSG) şi Karim Benzema (Real Madrid) au devenit, marţi, primii jucători din istorie care au marcat în 17 sezoane consecutive ale Ligii Campionilor.

Revenit după o accidentare, argentinianul de 34 de ani a reuşit primul său gol pentru PSG după transferul de la FC Barcelona în meciul cu Manchester City, disputat, marţi, la Paris, în etapa a doua a Grupei A.

Messi a înscris cu un şut spectaculos din afara careului şi a ajuns la 120 de reuşite în Champions League. A fost golul de 2-0, scor cu care s-a încheiat partida de pe Stadionul Parc des Princes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.