Căpitanul Argentinei, Lionel Messi, marcator şi om al meciului cu Mexic în a doua întâlnire de la Cupa Mondială, a salutat victoria echipei sale (2-0), dar este conştient că naţionala ţării sale îşi va juca accederea în optimi împotriva Poloniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am luat primele trei puncte şi acum ne vom pregăti cât mai bine pentru o altă finală, împotriva Poloniei (miercuri, ora 21.00. A fost un meci dificil, pentru că Mexicul are un antrenor grozav şi nu e uşor să le iei mingea", a spus Messi.

"Ne-am atinsi scopul, dar nu am câştigat nimic încă", a adăudat vedeta argentiniană.

Echipa naţională a Argentinei a învins sâmbătă, scor 2-0, reprezentativa Mexicului, într-un meci contând pentru grupa C a Cupei Mondiale din Qatar.

La meciul său cu numărul 21 la un turneu final de Cupă Mondială, Lionel Messi a marcat primul gol al Argentinei, în timp ce Enzo Fernandez a închis tabela în minutul 87, oferind suporterilor albiceleşti victoria şi speranţe pentru o calificare în optimile de finală.

Istvan Kovacs a fost arbitru de rezervă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.