Lionel Messi este de neoprit. Argentinianul a marcat o nouă dublă pentru Inter Miami, duminică seara, în optimile Cupei Ligii, în faţa echipei Dallas (4-4, 5-3 la penaltiuri).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa sa a fost în dificultate, fiind condusă cu 4-2 în ultimele zece minute. După un autogol al lui Marco Farfan, de la Dallas (80), Messi a egalat cu o splendidă lovitură liberă care a intrat în colţul scurt (85).

 

Înainte de asta, septuplul câştigător al Balonului de Aur deschisese deja scorul pentru echipa sa, când a reluat o centrare  a fostului său coechipier de la Barça, Jordi Alba (6). Fundaşul stânga a sărbătorit prima sa titularizare cu două pase de gol într-o întâlnire palpitantă. Inter Miami s-a văzut condusă cu 3-1, apoi cu 4-2, înainte de a intra în prelungiri şi de a se impune la penaltiuri (Messi şi Busquets au transformat).

 

Cea mai recentă dublă a lui Messi îi aduce un total de şapte goluri în patru meciuri de când a debutat pentru franciza din Florida patronată de David Beckham. Deocamdată, el a jucat doar în Cupa Ligii, competiţia de vară care reuneşte cluburi americane, canadiene şi mexicane. În sferturile de finală, Inter Miami va înfrunta învingătoarea meciului dintre Houston şi Charlotte (programat luni seară).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.