Lionel Messi va conduce lotul Argentinei pentru cele două meciuri amicale ale campioanei mondiale Argentina cu El Salvador şi Costa Rica, care vor avea loc în luna martie în Statele Unite, a anunţat vineri selecţionerul Lionel Scaloni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scaloni a selectat 26 de jucători care evoluează în străinătate, printre care şi câţiva campioni mondiali din 2022 din Qatar.

Căpitanul Lionel Messi (36 de ani), de opt ori câştigător al Balonului de Aur, a evoluat în acest sezon la Inter Miami, în MLS nord-americană.

Totuşi, Scaloni a pregătit câteva surprize, cum ar fi convocarea tânărului fundaş Valentin Barco, un produs al echipei Boca Juniors, care a ajuns recent la clubul englez Brighton. Barco s-a făcut remarcat la naţionala Under-23 care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

În apărare, fundaşul central Marcos Senesi, de la Bournemouth, a fost convocat în locul lui Lisandro Martinez (Manchester United), accidentat. Atacantul Paulo Dybala, care a lipsit din ultimele meciuri, revine în lot.



Argentina va juca cu El Salvador la Philadelphia, pe 22 martie, şi cu Costa Rica la Los Angeles, patru zile mai târziu.

Aceste meciuri vor servi drept pregătire pentru preliminariile zonei sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026, care vor avea loc în Canada, Statele Unite şi Mexic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.