Lionel Messi, desemnat din nou cel mai bun jucător al lumii în urmă cu zece zile la Paris, a fost sărbătorit de clubul său, Inter Miami, şi de suporterii acestuia în timpul unui meci amical cu New York City FC, vineri seara. Înainte de meci, el a ieşit pe centrul terenului de pe stadionul DRV PNK din Fort Lauderdale (Florida), cu Balonul de Aur în mână, luminat doar de telefoanele mobile ale fanilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru mine este minunat să pot împărtăşi acest lucru cu voi. Vreau să le mulţumesc tuturor locuitorilor din Miami, nu doar celor prezenţi aici în această seară, pentru că m-au primit pe mine şi pe familia mea. Îmi arătaţi dragoste şi mă faceţi să mă simt ca acasă. Este un oraş plin de latino-americani în care mă simt ca acasă", a spus el, răspunzând la scandările "Messi, Messi, Messi, Messi" care veneau din tribunele aproape pline.

"Suntem împreună de puţin timp, dar am realizat deja lucruri mari, inclusiv primul titlu din istoria clubului", a adăugat campionul mondial din 2022 cu Argentina, care a părăsit Paris Saint-Germain pentru Miami în iulie şi a câştigat în august Leagus Cup (turneu la care participă echipe din MLS şi Mexic). "Nu am nicio îndoială că sezonul viitor va fi şi mai bun, vom continua să ne bucurăm şi să câştigăm titluri", a adăugat el.

Inter Miami, aflată doar pe locul 14 în Conferinţa de Est a sezonului regulat din MLS nord-americană, nu s-a calificat în play-off. Messi, în vârstă de 36 de ani, care a lipsit la majoritatea meciurilor recente ale echipei sale în campionat, va juca două meciuri pentru Argentina pe 16 şi 21 noiembrie, împotriva Uruguayului şi apoi a Braziliei, în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2026.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.