La doi ani şi jumătate de la plecarea sa, Lionel Messi încă nu şi-a luat rămas bun de la fanii de la FC Barcelona. Dar atacantul argentinian ar trebui să poată face acest lucru înainte de finalul carierei sale. Starul în vârstă de 36 de ani, care a ajuns în această vară la Inter Miami va fi omagiat în cadrul unui eveniment special organizat pe Camp Nou. Deco, directorul de fotbal al clubului catalan, a confirmat acest lucru într-un interviu acordat presei braziliene Lance!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că va fi un meci de adio, dar poate pe noul stadion, când va fi gata. Messi va fi întotdeauna cel mai mare idol din istoria clubului", a spus managerul portughez,conform Sport. "Clubul a avut idoli precum Cruyff şi Ronaldo, dar el este poate cel mai mare dintre toţi. Cu siguranţă va juca un meci de adio la Barcelona, dar nu ştim când", a precizat Deco.

Messi, între timp, are un start prolific în Statele Unite. În treisprezece apariţii pentru Inter Miami, La Pulga a marcat unsprezece goluri şi a oferit cinci pase de gol (în toate competiţiile). După ce a câştigat anul trecut Cupa Mondială din 2022 din Qatar, starul din Albiceleste ar putea câştiga un al optulea Balon de Aur la sfârşitul lunii. "Joacă şi sper să joace încă mulţi ani, pentru că oamenii care iubesc fotbalul, care îl iubesc, vor fi fericiţi să-l vadă fericit", a declarat Deco.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.