Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a afirmat, în mesajul transmis de Anul Nou, că îşi doreşte ca în anul 2024, lumea să fie mai solidară şi să se contruiască un viitor în care sportul să fie parte esenţială a vieţii noastre de zi cu zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În acest moment plin de speranţă şi bucurie, când trecem cu toţii pragul unui nou an, facem şi bilanţul celui care se încheie, dar şi proiecţii pentru un 2024 plin de provocări.

2023 ne-a adus 7 medalii mondiale şi 61 de sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice. Întotdeauna există loc şi de mai bine. Cu acest bilanţ plecăm în 2024 şi încercăm să construim mai mult în timpul care ne-a rămas.

Şi din punct de vedere administrativ a fost un an greu, în care am luptat să rezolvăm probleme care făceau dificilă şi uneori imposibilă buna funcţionare a instituţiei şi a sportului românesc, în general.

Dar sportul ne învaţă să nu ne descurajăm şi să învăţăm din tot ceea ce este greu, din orice obiectiv ratat, din orice greşeală. Să ne ambiţionăm să depăşim toate momentele grele.

În lumina acestui spirit, care m-a călăuzit în întreaga mea carieră, consider că Anul Nou aduce cu sine promisiunea unor noi începuturi şi şanse, a realizărilor pe care le putem obţine împreună, dacă vom înţelege ce avem de făcut şi ne vom mobiliza aşa cum trebuie.

Vă încurajez să abordaţi noul an cu entuziasm şi dedicare, să vă fixaţi obiective pe care să le urmăriţi cu perseverenţă şi să împărtăşiţi bucuria succeselor cu cei care vă stau alături.

În 2024, să fim mai solidari şi să construim împreună un viitor în care sportul să fie o parte esenţială a vieţii noastre de zi cu zi, iar tricolorul să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor mondiale. Cu toţii suntem protagoniştii propriilor poveşti, iar împreună putem scrie povestea de succes a sportului românesc.

Alături de colegii mei, vă doresc un An Nou plin de realizări, sănătate şi fericire! La mulţi ani!", se arată în mesajul şefei ANS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.