Internaţionalul spaniol Sergio Ramos a postat pe Twitter, miercuri seară, un mesaj adresat actorului Pablo Schreiber, fratele vitreg al lui Liev Schreiber, în care îl întreabă pe acesta dacă şi lui i se pare că seamănă cu el, cum susţin numeroase alte persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ce faci, Pablo Schreiber? Eu sunt Sergio Ramos, fotbalist profesionist spaniol. Nu ştiu dacă ţi s-a întâmplat, dar eu primesc multe mesaje în fiecare zi, în care mi se scrie că semănăm. Tu ce crezi? Mă bucur să te cunosc, frate!”, a scris Sergio Ramos.

Pablo Schreiber, în vârstă de 40 de ani, este cunoscut din seriale ca Orange is the New Black, Law & Order: Special Victims Unit şi American Gods.

Sergio Ramos, 32 de ani, joacă de mai mulţi ani la Real Madrid şi a câştigat de două ori titlul european şi o dată titlul mondial cu naţionala Spaniei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.