Jucătoarea americană de tenis Megan Rapinoe a evoluat în ultimul meci in sezonul regulat pe teren propriu pentru OL Reign înainte de retragere, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dubla câştigătoare a Cupei Mondiale şi-a petrecut întreaga carieră de 11 sezoane în Liga Naţională de Fotbal Feminin (NWSL) la clubul din Seattle.

Un record de 34.130 de spectatori a urmărit vineri remiza cu Washington Spirit.

"Mă simt ca acasă. A fost întotdeauna cel mai sigur loc", a declarat Rapinoe, în vârstă de 38 de ani.

"Acesta a fost întotdeauna locul în care am putut fi eu însămi", a spus ea.

Colegele de echipă ale lui Rapinoe au purtat tricourile de încălzire cu numărul 15 în onoarea ei înainte de a fi difuzat pe stadionul Lumen Field un omagiu video cu sportivi, inclusiv legenda tenisului Billie Jean King şi marele jucător de baseball din Seattle Ken Griffey Jr.

"Sunt puţin fără cuvinte", a adăugat campioana olimpică şi câştigătoarea Balonului de Aur 2019, care a anunţat la începutul acestui an că se va retrage la finalul sezonului NWSL.

"Să pot juca aici întreaga mea carieră, într-un singur oraş - este cu adevărat special să pot avea parte de acest lucru", a precizat jucătoarea.

Jucătoarele din fiecare tabără au îmbrăţişat-o pe Rapinoe când aceasta a ieşit de pe teren la finalul meciului, în uralele mulţimii, printre care se număra şi partenera ei Sue Bird, de cinci ori medaliată cu aur la baschet la Jocurile Olimpice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.