Doctorul Petre Rădăuceanu, medicul echipei FC Botoşani, urmează să fie externat în cursul zilei de vineri, de la Craiova, informează clubul moldovean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spitalizat pentru investigaţii amănunţite după ce un test efectuat la Botoşani i-a ieşit neconcludent, doctorul Petre Rădăuceanu a scăpat de aceste probleme după ce a ieşit negativ la două teste COVID-19 la care a fost supus la Craiova.

"Şi cel de-al doilea test pe care l-am făcut la 24 de ore după primul a ieşit la fel, negativ. În consecinţă astăzi voi fi externat. Mă bucur că s-a terminat totul cu bine şi că voi putea veni acasă. Aşa cum v-am mai spus, nu am avut niciun moment nicio emoţie, nu am niciun simptom”, a declarat Petre Rădăuceanu.

Din cauza acelui test, FC Botoşani nu a putut să joace meciul cu CS Univeristatea Craiova, la 12 iunie. Partida din etapa a III-a a play-off-ului a fost reprogramată la 23 iunie.

FC Botoşani va juca sâmbătă, 20 iunie, ora 20.00, partida cu CFR Cluj de pe propriul teren, contând pentru etapa a IV-a play-off-ului. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.