Federaţia de fotbal din Australia a decis ca meciurile din ultimele şase etape ale primei ligi, A-League, să se dispute cu porţile închise, din cuza epidemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Calendarul competiţional va fi adaptat pentru că două echipe sunt în carantină, timp de 14 zile, Wellington Phoenix şi Melbourne Victory.

Decizia a fost luată după ce acestea au revenit în Australia, după meciul disputat, duminică, la Wellington (Noua Zeelandă).

Wellington Phoenix este o echipă neo-zeelandeză care participă la A-League. Formaţia a acceptat să rămână în Australia, pentru ca întrecerea să fie dusă la bun sfârşit.

Meciurile celor două formaţii vor fi reprogramate.

"Obiectivul nostru este de a strânge finalul de sezon. Noi considerăm că este cea mai bună soluţie, ţinând cont de elementele actuale, mai bună decât suspendarea campionatului şi de a specula evoluţia sanitară în lunile viitoare", a declarat Greg O'Rourke, preşedintele ligii.

Cele şase etape rămase vor fi comprimate în trei sau patru săptămâni.

În Australia, sunt înregistrate 375 de cazuri de Covid-19 şi şase decese.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.