Meciul Viktoria Plzen - FCSB, contând pentru etapa a cincea, penultima a grupei G a Ligii Europa, a început, joi seară, pe stadionul din Plzen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două echipe evoluează în următoarele formule:

Viktoria Plzen. A. Hruska – Rezník, Hejda, Hubník, Limbersky – Horava, Hrosovsky – Petrzela, D. Kolar, Kopic – Reznicek. Antrenor: Pavel Vrba.

FCSB: A. Vlad – Enache, Planici, Bălaşa, J. Morais – Ov. Popescu, Filip – Golofca, Man, Coman – Alibec. Antrenor: Nicolae Dică

Meciul este arbitrat de croatul Ivan Bebek, ajutat de asistenţii Goran Pataki şi Miro Grgić, de adiţionalii Mario Zebec şi Goran Gabrilo şi rezerva Ivica Modrići.

Joi se dispută în grupa G şi partida Lugano – Hapoel Beer Sheva.

FCSB este deja calificată în 16-imile Ligii Europa, fiind lider în clasamentul grupei, cu 10 puncte. Pe poziţia a doua se află Viktoria Plzen, cu şase puncte, pe locul trei este Hapoel Beer Sheva – patru puncte, iar pe ultimul loc se află Lugano, cu trei puncte.

Vicecampioana României îşi va asigura primul loc în clasament la finalul grupei G dacă va obţine cel puţin o remiză. Plzen se va califica în 16-imi dacă se va impune în partida cu FCSB şi celălalt meci din grupă se va încheia la egalitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.