Tehnicianul formaţiei UTA Arad, Mircea Rednic, a declarat, luni seară, că victoria cu FCSB, scor 2-1, în etapa a VII-a a Superligii, este una muncită, de care jucătorii săi aveau nevoie ca de aer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Le mulţumesc fanilor, era aşa atmosferă în oraş. Aşa e când joci cu cel mai bun. Nu sunt din greşeală pe primul loc. Nu ştiu dacă i-am enervat, dar când nu te lasă cineva să joci, apar astfel de reacţii. A fost un arbtraj bun, avem şapte puncte, respirăm altfel. Grupul merită această victorie. Nu a fost uşor, e nevoie de timp, mai avem mult de lucrat. Am avut şi puţin noroc. Este o victorie muncită, de care aveam nevoie ca de aer", a spus Rednic.

Echipa UTA Arad a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCSB, căreia i-a administrat prima înfrângere din acest sezon. Doi jucători ai bucureştenilor au fost eliminaţi - Pantea şi Coman.

FCSB a pierdut cu 1-2 la Arad, dar rămâne pe primul loc în clasament, iar UTA, cu 7 puncte, este pe locul 12.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.