Tehnicianul Andrea Mandorlini a afirmat, luni seară, că este fericit pentru victoria echipei CFR Cluj în meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-0, în timp ce omologul său de la Şepcile Roşii, Toni Petrea, a afirmat că dezamăgirea pentru pierderea partidei este foarte mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt fericit că am câştigat. Am luat primele goluri foarte uşor. În unele meciuri totul se schimbă. Consider că suntem o lună, cam două, în spate cu pregătirea faţă de celelalte echpe. Este o victorie meritată pentru echipă şi conducere", a spus Mandorlini.

"Nu am avut inspiraţie în faţa porţii, am primit un gol la ultima fază a primei reprize, care parcă ne-a tras înapoi. Am cedat mijlocul terenului, au venit peste noi, ne-am văzut egalaţi, condu'i, iar pe final am mai primit un gol. Dezamăgirea este mare, jocul a fost plăcut, dar noi am ratat mai mult. Fanii au fost fantastici. Îmi pare rău că nu le-am putut face cadou victoria", a afirmat Petrea.

Echipa CFR Cluj a învins luni seara, în deplasare, scor 4-3, formaţia Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a şasea din Superligă. U Cluj a condus cu 2-0.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.