Noul antrenor al echipei Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, luni seară, că, în ciuda înfrângerii, scor 1-2, cu Sepsi OSK, din Superliga, jucătorii dinamovişti au demonstrat că pot juca bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În prima repriză am avut probleme. La pauză am vorbit despre greşeli şi le-am schimbat. Am marcat şi ne-am creat ocazii. Jucătorii sunt gata să lupte. Sunt sigur că ne vom îmbunătăţi în următoarele meciuri. Schimbările din repriza a doua au fost bune. Vom juca mai bine.Aştept de la jucători să arate ce este Dinamo. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Trebuie să fim mai puternici decât adversarii. Cine analizează meciurile să îşi dea cu părerea. Noi avem o problemă mentală. Nu avem o victorie de mult timp. Repriza a doua este dovada că putem juca un fotbal bun”, a declarat Zeljko Kopic.

Echipa Sepsi OSK a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 18-a a Superligii. Este a patra înfrângere consecutivă pentru bucureşteni şi al 12-lea meci la rând fără victorie pentru echipa lui Zeljko Kopic.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.