Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei Sepsi OSK, a fost mulţumit de randamentul jucătorilor săi şi spune că va sacrifica meciul din Superligă, de la Iaşi, pentru a încerca să se califice în grupele Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un joc bun de partea noastră, păcat că în prima repriză nu am fost atenţi la acel contraatac al lor. Băieţii sunt de felicitat că au avut puterea să revină de la 0-1 şi 1-2, este un lucru care mă satisface şi îi felicit pentru acest lucru. Meciul cu Iaşi va fi sacrificat în totalitate. Mâine o să iau o decizie.  Nu voi lua în calcul meciul ăsta, îmi pare rău că o spun, poate nu e fair-play,  dar nu voi lua în calcul acest meci atâta vreme cât sunt şanse să ne calificăm în grupele Conference League”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Echipa Sepsi OSK a încheiat la egalitate joi seara, pe teren propriu, scor 2-2, meciul disputat în compania echipei norvegiene Bodo/Glimt, în manşa tur a play-off-ului pentru grupele Conference League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.