Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, joi, că a fost informată cu privire la decizia luată de Comisia de Disciplină a UEFA în urma raportului întocmit la partida România – Serbia, din 14 octombrie, de pe Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, FRF a fost sancţionată cu plata a 73.000 de euro pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice şi pătrunderea spectatorilor pe gazon.

În plus, următorul joc de pe teren propriu din Liga Naţiunilor, România – Lituania, din 17 noiembrie, de la Ploieşti, programat pe stadionul “Ilie Oană”, se va disputa cu porţile închise.

FRF va solicita motivarea deciziei UEFA, urmând să analizeze oportunitatea formulării unui recurs.

România a mai evoluat fără spectatori în grupa de Liga Naţiunilor în duelul cu Muntenegru de la Ploieşti, ca urmare a unei sancţiuni primite în preliminariile EURO 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.