Jucătorul Olimpiu Moruţan a declarat, marţi seară, că este bucuros că naţionala României a reuşit să obţină şase puncte în primele două meciuri din preliminariile Euro-2024. El consideră că tricolorii ar fi trebuit să mai marcheze un gol, pentru a închide jocul mai repede.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Important e că am luat şase puncte. Au fost două  meciuri dificile, dar ne bucurăm că am scos rezultatele pe care ni le doream. Trebuia să închidem jocul mai repede, să mai dăm un gol şi să stăm liniştiţi. Am jucat foarte bine în prima repriză, în a doua nu şiu ce s-a întâmplat, dar vom pune lucrurile la punct în iunie. Suntem fericiţi cu toţii, sperăm în iunie să facem treabă foarte bună. Ne bucurăm că fanii au fost în număr mare şi îi aşteptăm în număr cât mai mare.  Luptăm pentru noi în primul rând, că ne dorim să jucăm la Euro, să ne vadă o ţară întreagă, echipe mari", a declarat Moruţan la Prima TV.

Reprezentativa României a învins, marţi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), selecţionata Belarusului, în al doilea meci din preliminariile Euro-2024.

Au marcat Stanciu '17 şi Burcă '19, pentru România, respectiv Marozau (86) pentru Belarus.



 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.