Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a declarat că meciul cu Rapid a fost unul extrem de dificil, mai ales când Universitatea Cluj era condusă cu scorul de 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Multe goluri, meci frumos, noi am pregătit jocul să începem bine, să nu îi lăsăm să atace. Am pus presiune pe fundaşii centrali. Ştiam că vor începe foarte tare, că vor încerca să marcheze de la început. A venit acel gol, a trebuit să mă adaptez, să fac acea schimbare, să schimb sistemul, am reuşit să înscriem în prima repriză, ceea ce ne-a dat moral, încredere. În a doua repriză, am avut un moral mai bun, am crezut în noi, am intrat bine, ne-am creat ocazii de a egala. Până la urmă am marcat şi al treilea gol. Sunt jucători cu calitate, personalitate şi nu îi intimidează astfel de jocuri. Îţi trec multe prin minte când eşti condus, ce să le spui jucătorilor să îi motivezi, să nu abandoneze lupta, mai ales contra unei echipe care arată bine. Nu a fost vorba să îi scutur la pauză, le-am spus că putem să câştigăm acest joc. Am intervenit să reparăm anumite greşeli, sunt acele momente când trebuie să găseşti soluţii. De data asta, au ieşit lucrurile aşa cum trebuiau să iasă”, a declarat Sabău la Digisport.

Formaţia Rapid a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a XVII-a din Superliga. Rapidiştii au pierdut meciul după ce au condus cu 2-0.

 

 

 



 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.