Tehnicianul Cristiano Bergodi a declarat, luni seară, că jucătorii echipei Rapid ar fi trebuit să joace altceva la partida cu Universitatea Cluj, pierdută, cu scorul de 2-3, după ce rapidiştii au condus cu 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Probabil a fost lipsă de maturitate, am picat acest test. De la 2-0, nu se poate pierde, chiar dacă se spune că e un rezultat periculos. Trebuia să jucăm altceva. A fost o primă repriză pe contre, nu există, trebuie echilibru la 2-0. A avut adversarul mai multe contraatacuri în acest meci decât în tot campionatul.Prea multe ocazii le-am dat. Am jucat prea… Ne-am dezechilibrat. Trebuie să uităm a doua repriză neapărat. Păcat. I-am avertizat pe băieţi. Eu sunt primul vinovat, dar băieţii trebuie să înveţe din greşeli. Am jucat prea deschis, nu trebuia, pentru că aveam meciul în mână la 2-0. Mergem înainte. Noi am încercat să venim cu jucători de pe bancă, dar ne-am dezechilibrat. Aveam o perioadă foarte bună, poate înfrângerea asta ne aduce cu picioarele pe pământ şi ne ajută să fim cu picioarele pe pământ. E important să joci ofensiv, dar nu poţi să laşi asemenea spaţii mari”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Formaţia Rapid a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a XVII-a din Superliga. Rapidiştii au pierdut meciul după ce au condus cu 2-0.

 

 

 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.