Marcatorul unicului gol al derbiului Rapid - FCSB, Cristian Albu, a declarat, duminică seară, că victoria este dedicată fanilor, subliniind că jucătorii giuleşteni au avut nevoie de un restart după ultimele rezultate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o bucurie mare, este datorată fanilor noştr, le dedicăm această victorie. A trebuit să ne adunăm, să ne dăm un restart, să analizăm, să punem la punct ce nu ne-a ieşit, să ne reamintim că tot noi am dus echipa în play-off. Ne-am motivat noi, suporterii, eram datori faţă de ei cu o victorie. Sperăm ca acum să mergem pe această linie, să facem multe puncte. Nu ne-am gândit deloc că s-ar putea să ne egaleze. Toată România a văzut ce suporteri avem, suntem peste tot acasă, chiar şi în deplasare. Moldovan a demonstrat încă o dată că este cel mai bun portar din România", a declarat Albu.

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Albu a marcat în minutul 21.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.