Leo Grozavu, antrenorul echipei Poli Iaşi, nu a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, după înfrângerea suferită duminică, la Iaşi, 1-3 cu FC Hermannstadt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aşa s-a întâmplat şi la Cluj, am marcat gol, l-au anulat, la trei minute am luat gol. Azi am dat bară, după aceea am primit gol. Au fost multe intervenţii fără gândire. La cartonaşul roşu, a fost un atac întârziat, dar nu de roşu. Fotbalul e făcut din momente psihologice, care au fost toate în favoarea adversarilor.

Am arătat în continuare multă labilitate fizică, psihică, şi lipsa de experienţă, tocmai din asta apar erorile astea, atacuri întârziate, erori de orientare, pase greşite. Va trebui să facem o analiză, se vedem ce putem repara. Sunt jucători care nu se pot autodepăşi mental.

Avem handicapul că începe foarte repede campionatul, mare grabă în România să jucăm la 40 de grade. În afară abia au început pregătirile. Ştim ce e de făcut, din păcate suntem legaţi de mâini şi picioare în anumite momente”, a declarat Leo Grozavu la finalul meciului pierdut, pe teren propriu, scor 1-3, cu FC Hermannstadt.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.