Tehnicianul FCSB, Elias Charalambous, şi-a felicitat jucătorii după victoria cu Poli Iaşi, scor 3-1, rezultat în urma căruia formaţia sa va termina anul pe primul loc în Superliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu e uşor, am avut un meci greu la trei zile după precedentul. Ştiam că va fi dificil şi aici, sunt foarte fericit cu efortul făcut de jucătorii mei. Nu pot decât să îi felicit, e timpul să ia o gură de aer, să se relaxeze cu familia. Le mulţumesc fanilor care ne-au fost alături. Le doresc tuturor Sărbători fericite, multă sănătate şi un An Nou fericit. Compagno, Djokovic şi Creţu au fost bolnavi. Ngezana s-a accidentat pe parcursul jocului şi sper că e bine. Sunt lucruri care se întâmplă în fotbal. Titlul e ţelul nostru, dar, repet, o luăm pas cu pas", a spus Charalambous, conform digisport.ro.

Echipa bucureşteană FCSB a învins marţi seara, în deplasare, scor 3-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci al etapei a 21-a din Superligă.

FCSB este lider detaşat în Superligă, cu 44 de puncte, faţă de 33 ale rivalelor CFR Cluj şi Universitatea Craiova.
 

 



 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.