Într-un comunicat publicat joi dimineaţă, Liga de fotbal din Franţa a anunţat că meciul dintre Olympique de Marseille şi Olympique Lyonnais se va disputa pe arena Velodrome miercuri, 6 decembrie, de la ora locală 21.00 (ora 22.00, ora României).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida va avea loc cu soectatori.

"Comisia de Competiţii a LFP a decis, în urma informaţiilor şi garanţiilor furnizate de Prefectura Bouches-du-Rhône, să joace meciul Olympique de Marseille - Olympique Lyonnais, contând pentru a 10-a zi din Ligue 1 Uber Eats, pe Orange Vélodrome, miercuri 6 decembrie 2023, de la ora 21:00. Acest meci va fi difuzat pe Prime Video", se arată în comunicatul de presă al ligii.

Meciul, care nu s-a putut disputa după ce antrenorul lui Lyon, Fabio Grosso, a fost rănit la cap în urma spargerii unui geam al autocarului, a fost amânat până la 6 decembrie, dar locul de desfăşurare a partidei, care a fost subiectul unor tensiuni între cele două cluburi, nu a fost încă stabilit.

Comisia de Disciplină a deschis, de asemenea, o anchetă privind scandările şi gesturile rasiste făcute de fanii lui Lyon în parcarea vizitatorilor stadionului. O decizie este aşteptată pe 22 noiembrie.

 

 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.