Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, vineri seară, că naţionala României a obţinut un punct muncit cu Kosovo, scor 0-0, în preliminariile Euro-2024. Iordănescu consideră că tricolorii au răspuns bine la condiţiile de joc, au arătat că au caracter şi ştiu să sufere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am simţit că a fost ziua mea, era cel mai puţin important lucru. Este un punct muncit, obţiinut cu mult angajament. Este un rezultat important, îmi felicit băieţii. Am gândit jocul pentru 3 puncte, ştiam că va fi dificil, am avut şi plasa de siguranţă de a lua doar un singur punct. Am vrut să fim mai proactivi, dar a trebuit să ne repoziţionăm. am schimbat vreo trei jucători ca să ne adaptăm la condiţiile de joc. Echipa a răspuns bine. Sigur, Dumnezeu stabileşte vremea, dar gazdele nu au făcut eforturi pentru tetern. Echipa a arătat că are caracter, că ştie să sufere şi încet-încet formăm un grup bun.. Provocarea va fi urmîtoarea deplasare şi recuperarea pentru meciul cu Elveţia. Am avut ceva emoţii să-l expun pe Ianis Hagi pe terenul ăsta. M-am bucurat că a intrat bine", a spus Iordănescu la Antena 1.

Echipa naţională a României a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu selecţionata din Kosovo, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Meciul s-a disputat chiar în ziua în care selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 45 de ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.