Simona Halep, locul 2 WTA şi favorită 3, o va întâlni pe Eugenie Bouchard, numărul 79 mondial, în turul doi al turneului de la Dubai, marţi, în jurul orei 12.00, conform programului anunţat de organizatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul va fi al treilea de pe terenul central. Prima confruntare a zilei, Katerina Siniakova – Petra Kvitova, cap de serie 2, este programată la ora 09.00. În al doilea meci de pe terenul central vor juca Ons Jabeur (Tunisia) şi Elina Svitolina (Ucraina), cap de serie 6.

Halep a mai întâlnit-o pe Bouchard de patru ori, ultima dată la Australian Open, în 2018, confruntare în care s-a impus. Halep a câştigat trei din cele patru meciuri cu Bouchard.

Marţi va juca la Dubai şi Raluca Olaru, pe tabloul de dublu. Olaru şi croata Darija Jurak vor întâlni în turul doi, de la ora 10.00, perechea Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia), cap de serie numărul 2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.