Transmisiunea meciului Generaţiei de Aur cu Legendele Lumii de pe Pro TV a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20:19 – 22:35. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.7 puncte de rating şi 31.7% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea doar 4.6 puncte de audienţă şi 16.6% share.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De-a lungul difuzării, aproape 1.7 milioane de români au trăit emoţia revederii jucătorilor Generaţiei de Aur, iar în minutul de aur, la ora 22:34, aproape 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe spectacolul din teren şi din tribune. 

În faţa unui stadion pe care a fost depăşit recordul de audienţă, cu 54.967 de spectatori, echipa condusă de Anghel Iordănescu a învins cu scorul de 3 la 2 echipa World Stars, care l-a avut antrenor pe Jose Mourinho. Scorul a fost deschis de adversari, aceştia conducând în minutul 28 cu 2-0, după reuşitele lui Rivaldo şi Pandev.

Înainte de pauză, Generaţia de Aur a redus diferenţa prin Panduru, iar în minutul 64 a reuşit egalarea prin lovitura perfect executată de Hagi, de la 11 metri. În minutul 72, Gâlcă şi-a trecut numele pe tabela de marcaj şi a adus victoria care a încununat o seară fantastică.
 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.