Flavius Stoican, antrenorul formaţiei FC Botoşani, este conştient, după înfrângerea cu Rapid suferită miercuri, că echipa sa trebuie să fie mai lucidă la finalizare, pentru a câştiga şi puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mi-e greu să comentez acest meci pentru că aş vrea să fiu realist şi nu subiectiv. Am controlat jocul, am avut ocazii, am întâlnit o echipă care s-a apărat. Ne-am creat ocazii, dar nu am fost lucizi la finalizare. Jocul a fost destul de consistent, dar fără a marca. Trebuie să fim mai lucizi în faţa porţii. Am dominat Rapidul, dar plecăm fără puncte. Mergem acum la Craiova pe un gazon foarte bun, când dăm de terenuri bune jucăm şi avem şansele noastre”, a declarat Flavius Stoican.

CITEȘTE ȘI Meciul FC Botoşani-Rapid: Adrian Mutu: Am trecut de la agonie la extaz intr-un minut!

Echipa Rapid Bucureşti a învins miercuri, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.