Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, şi-a felicitat jucătorii după victoria obţinută sîmbătă, la Botoşani, scor 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A fost exact ceea ce am aşteptat. Astfel de meciuri sunt foarte dificile. A fost şi mai dificil că am avut vântul împotriva noastră în prima repriză. Ştiam că vom suferi. Nu am făcut cel mai bun meci al nostru, dar am câstigat puncte foarte importante. Sunt foarte fericit pentru Lix (Lixandru), pentru felul în care s-a antrenat, i-am şi spus că răsplata lui va veni, evoluţia lui este mai bună săptămână după săptămână. Avem multe meciuri de jucat şi toţi jucătorii trebuie să fie la un nivel înalt. Le mulţumim fanilor care au fost alături de noi!”, a declarat Elias Charalambous.

Echipa FCSB a învins sîmbătă seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.