Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că meciul Dinamo - Concordia Chiajna, amânat în urmă cu două zile ca urmare a unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, se va disputa miercuri, 27 septembrie, de la ora 16.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Partida dintre Dinamo şi Concordia Chianja, contând pentru etapa a 11-a a Ligii 1 Betano, a fost reprogramată pentru miercuri, 27 septembrie, ora 16.30. Meciul se va disputa pe stadionul Dinamo şi va fi transmis, în direct, de Look TV, Digi Sport şi Telekom Sport", se arată pe site-ul LPF.

Meciul Dinamo - Concordia Chiajna ar fi trebuit să aibă loc în această săptămână, miercuri, de la ora 21.00, dar a fost amânată după o amertizare de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, intensificări ale vântului şi cantităţi de apă însemnate, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.