Tehnicianul formaţiei Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, luni seară, că pentru a obţine un rezultat bun într-un meci cu CFR Cluj este nevoie să nu faci greşeli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ca să scoţi un rezultat bun cu CFR, trebuie să nu faci greşeli. Ne-am dorit mult să facem un joc bun, mai ales că ştim ce înseamnă pentru fani. Dar azi nu a mers nimic. Încă nu suntem pregătiţi să ducem atâtea meciuri la un nivel bun. Se întâmplă să fie momente în care nu am fost cum ar trebui să fim. CFR  a fost în mare formă şi mult mai agresivă decât noi", a declarat Sabău la Digisport.

Campioana CFR a câştigat derbiul oraşului Cluj-Napoca cu Universitatea, după ce s-a impus, luni, pe arena Dr. Constantin Rădulescu, cu scorul de 4-0 (3-0), în ultimul meci al etapei a XXX-a, ultima a sezonului regulat din Superliga.

Golurile au fost marcate de Janga (25-penalti), Krasniqi (32), Manea (42-penalti) şi Birligea (90+4)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.