Meciul Betis – FC Sevilla, din optimile Cupei Spaniei, care a fost suspendat, sâmbătă seară, după ce din tribună a fost aruncat un obiect care l-a lovit în cap pe jucătorul Joan Jordan (FC Sevilla), se va relua duminică, de la ora 17.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul va avea loc fără spectatori.

Sâmbătă seară, incidentul a avut loc în minutul 40, la scurt timp după ce Nabil Fekir marcase un gol pentru Betis. FC Sevilla deschisese scorul în minutul 35, prin Gomez, astfel că în momentul suspendării jocului scorul era 1-1.

Un suporter a aruncat cu un obiect care, potrivit Marca, părea să fie o coadă de mătură şi l-a lovit în cap pe Joan Jordan. Acesta s-a prăbuşit imediat pe teren. El a fost transportat la spital, unde s-a stabilit că a suferit un traumatism craniocerebral şi va fi ţinut sub observaţie la domiciliu 24 de ore.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.