Clubul Atalanta a anunţat, miercuri seară, că meciul de pe teren propriu cu Villarreal, contând pentru ultima etapă a Grupei F a Ligii Campionilor, a fost amânat din cauza ninsorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Atalanta – Villarreal a fost amânat din cauza ninsorii puternice. Meciul se va disputa mâine, ora de start urmând să fie stabilită de UEFA”, a precizat clubul italian pe Twitter.

UEFA a anunţat de asemenea amânarea jocului, însă cu menţiunea că urmează să fie stabilite data şi ora de disputare.

Iniţial, partida, care ar fi trebuit să înceapă la ora 22.00, a fost amânată 20 de minute.

În aceeaşi grupă are loc şi partida Manchester United - Young Boys Berna. Gazdele conduc cu 1-0, iar în acest moment clasamentul grupei este următorul: 1. Manchester United – 11 puncte, 2. Villarreal – 7 puncte, 3. Atalanta – 6 puncte, 4. Young Boys – 4 puncte. Primele două clasate la finalul grupei vor evolua în optimile Ligii Campionilor, iar echipa de pe locul trei va juca în play-off-ul pentru optimile Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.