Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, joi, perfectarea meciului amical România – Chile din luna iunie, care ar putea să se dispute la Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur să pot anunţa perfectarea unui meci amical, pentru luna iunie. Un meci amical de prestigiu pentru naţionala României. Meciul România- Chile se va juca după meciul cu Polonia, urmând ca în perioada următoare să stabilim şi oraşul în care se va disputa. Din prima clipă ne-am dorit să oferim naţionalei meciuri cu adversari de calibru. Un alt considerent a fost să întoarcem suporterilor din aportul pe care îl aduc echipei naţionale, luând în considerare că vom avea o nouă competiţie la nivel de echipe naţionale, Liga Naţiunilor. Din 2018 meciuri amicale organizate cu echipe din afara Europei vor fi foarte dificil de organizat. Acesta a fost încă un motiv să aducem în România jucători foarte apreciaţi. Când ne referim la Chile vorbim de locul 4 în momentul de faţă şi campioană a Americii de Sud. Luăm în considerare şi Clujul pentru acest meci, prima variantă este Clujul. Vom vedea dacă gazonul se mai poate îmbunătăţi. Selecţionerul a cerut un astfel de amical”, a declarat Burleanu la finalul Comitetului Executiv al FRF. 

Chile este campioana en titre a Americii de Sud şi va efectua în vară un turneu de pregătire în Europa, înainte de a participa la Cupa Confederaţiilor din Rusia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.