Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, duminică seară, că echipa naţională a reuşit două meciuri amicale bune cu Slovenia şi Republica Moldova, subliniind că tricolorii au avut un tonus bun şi au reacţionat bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că per total a fost o acţiune reuşită. Am făcut trei reprize bune din patru. Avem 9 jucători tineri, media de vârstă este de 23 de ani, cred că este cea mia tânără echipă din istorie. Echipa a avut un joc bun, tonus, a reacţionat bine. Regret că ne-a lipsit un pic de atenţie să reuşim un rezultat bun şi cu Slovenia. Fotbalul românesc are potenţial şi viitor. Pentru debutanţi, asta îi obligă să construim o echipă puternică, să meargă la Europene", a spus Iordănescu la Pro Arena.

Selecţionerul a dorit să transmită şi o urare pentru români înainte de ziua naţională: "Unitate şi La mulţi Ani. Un cadou mic pentru români, dar sper să vină şi cel mare, să mergem la CE".

Echipa naţională a României a învins, duminică seara, la Chişinău, naţionala Republicii Moldovei, scor 5-0, în ultimul meci susţinut de tricolori în anul 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.