Antrenorul echipei AC Milan, Stefano Pioli, a declarat că jucătorii săi au făcut un meci demn de Liga Campionilor, după ce au învins AC Milan, în prima manşă a sferturilor competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Va fi în continuare un meci greu în retur, cu multă tensiune şi emoţie. Au început mai bine decât noi, jocul nostru de pase nu a fost bun la start, au fost mai agresivi decât în ​​meciul de campionat(Milan a câştigat cu 4-0 acum zece zile). Este prima dată când învingem Napoli aici în trei ani, ceea ce înseamnă că am făcut un joc bun. Este un mic regret că nu am profitat mai bine de superioritatea numerică la finalul meciului, dar este un rezultat care ne oferă posibilitatea de a trece mai departe. Am făcut un meci demn de Liga Campionilor, am fost la înălţime. Vom merge la Napoli cu mare încredere şi mare concentrare, ştim dificultăţile pe care le vom avea acolo", a spus Pioli.

Tehnicianul Lucian Spalletti consideră că meciul rămâne deschis în retur: „Meciul rămâne foarte deschis. Am văzut o atitudine bună de la jucătorii mei, o reacţie bună după ce s-a întâmplat în ligă (înfrângere 4-0). Sunt jucători care nu au experienţă internaţională, care sunt la o vârstă la care nu au jucat încă meciuri de această importanţă, dar am văzut o reacţie grozavă, mereu jucând sus, mergând la dueluri. Maignan a avut două sau trei intervenţii cruciale. Mi-am regăsit cel mai bun Napoli, va fi cazul şi la retur", a spus Spalletti.

AC Milan s-a impus cu 1-0 în confruntarea de acasă cu Napoli, partidă arbitrată de Istvan Kovacs.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.