Atacantul Kylian Mbappe, autorul golului din meciul PSG - Real Madrid, scor 1-0, a promis că echipa franceză va juca şi returul la victorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt jucătorul echipei PSG, sunt mereu foarte fericit. Dau totul şi am arătat asta prin acţiunile mele. Va trebui să o fac din nou şi la retur. Vom merge să câştigăm. Să mergem acolo să ţinem de rezultat, nu ar fi demn de PSG", a spus el, pentru Canal+.

La microfonul RMC Sport, atacantul parizian a declarat. "Am vrut să mă concentrez mai întâi pe fotbal, se spun multe lucruri, dar adevărul este că sunt concentrat, am arătat-o ​​în seara asta şi va trebui să o arătăm din nou la 9 martie. Nu ne bazăm pe rezultatul unui meci. Abia aşteptam să joc împotriva Realului ştiind că fac parte dintr-una dintre cele mai bune echipe din lume".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

PSG a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Real Madrid, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Messi, care a avut o evoluţie ştearsă, a ratat un penalti. Mbappe a marcat în final, după o acţiune personală, în minutul 90+4.

În minutul 61, Carvajal l-a faultat pe Mbappe în careu. Penaltiul a fost executat de Messi, dar Courtois a respins în corner.

Partida retur va avea loc la 9 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.