Atacantul Kylian Mbappe a declarat, sâmbătă seară, după ce a jucat ultimul meci la Paris Saint-Germain şi a câştigat Cupa Franţei, că va anunţa noua sa echipă la momentul potrivit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Tot ce mi-am dorit a fost să termin bine la PSG. Există un trofeu. Există un timp pentru orice. Voi anunţa noul meu club la momentul potrivit. Mai sunt doar câteva zile până atunci, aşa că nu este nicio problemă. Mai sunt câteva detalii de pus la punct. Dar cel mai important lucru era să termin bine aici. Indiferent de ce s-a întâmplat, cel mai important lucru a fost să câştig un ultim trofeu aici", a declarat Mbappe.

Echipa franceză PSG a învins sâmbătă seara, în finala Cupei Franţei, pe Olympique Lyon, scor 2-1, câştigând trofeul. Kylian Mbappe a evoluat pentru ultima oară în tricoul lui PSG.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Cel mai probabil, atacantul francez va semna cu Real Madrid..

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.