Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, a declarat că jucătorii grupării franceze au dat totul în dubla cu Bayern Munchen, dar nemţii au o formaţie construită pentru a câştiga Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bayern este o echipă grozavă, construită pentru a câştiga Liga Campionilor. Am spus la începutul sezonului în timpul primei conferinţe de presă din Liga Campionilor că vom face tot posibilul. Maximum nostru acesta este... E adevărul. Vom discuta şi apoi ne vom întoarce la viaţa de zi cu zi şi la campionat", a spus Mbappe.

Bayern Munchen a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Paris Saint-Germain, în manşa secundă a optimilor. În tur, a fost 1-0 pentru bavarezi. Au marcat Choupo-Moting ’61 şi Gnabry ’89. În minutul 52, un gol al bavarezilor a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR. Germanii au avut un gol anulat şi pe final, tot pentru ofsaid, însă de această dată nu a fost nevoie de VAR.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.