Fotbalistul francez al echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, a ajuns la Casa Dior, el fiind noul ambasador pentru moda masculină şi parfumuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt încântat să vă anunţ că fac parte din Casa Dior. Abia aştept să împărtăşesc colaborările noastre în domeniul modei masculine şi a parfumului Sauvage", a scris el pe Twitter.

Campionul mondial francez îşi va împrumuta imaginea creaţiilor lui Kim Jones, director artistic la Dior, a anunţat casa de modă.

Marca, filială a grupului LVMH controlat de miliardarul Bernard Arnault, a încheiat la începutul lunii septembrie un partenariat de doi ani cu Paris Saint-Germain, pentru garderoba oficială.

Jucătorul de la PSG se alătură altor vedete din lumea sportului devenite imagini ale unor firme de lux precum Zinédine Zidane, David Beckham, Lionel Messi, Thiago Silva sau Olivier Giroud.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.