Alexandru Maxim a declarat, vineri seară, după remiza cu Muntenegru, scor 0-0, că tricolorii ar fi trebuit să fie mai lucizi “în ultimii 25 de metri”, ei având ocazii dar nereuşind să le concretizeze. Maxim a precizat că ar fi putut oferi mai multe la partida de la Ploieşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu am reuşit să fim prea lucizi în ultimii 25 de metri şi lucrul acesta ne-a costat. Dacă am fi reuşit să înscriem la începutul reprizei a doua, când am început bine, alta ar fi fost soarta meciului. Ne-am creat câteva şanse însă în seara aceasta mingea nu a vrut să intre în poartă. Cred că va fi un meci mai deschis în Serbia şi poate lucrul acesta ne va avantaja şi pe noi. Cred că aş fi putut oferi mai multe în seara aceasta. Va trebui să fac lucrul acesta pe viitor”, a spus fotbalistul, precizând că este mândru că face parte din nou din echipa naţională.

Reprezentativa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, la Ploieşti, în compania Muntenegrului, în prima etapă a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor.

Din minutul 77, Muntenegru a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Mugosa.

Partida s-a disputat fără spectatori, ca urmare a unei suspendări dictate pe parcursul preliminariilor Euro 2016.

În următorul meci, România va întâlni Serbia, luni, la Belgrad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.